MENU
Aula_close Layer 1

Læs seneste nyt om AULA

13/8-2019

Husk at første gang du logger ind på AULA, så SKAL du bruge dit nem-id. 

 

12/8-2019

Her til morgen holdt vi "AULA-morgencafé" for forældre. 

Vi fandt bl.a. ud af følgende:

1. For at se det fulde indhold af AULA på mobiltelefoner skal man vælge at bruge telefonens browser - det kan godt gå langsomt på ældre teleforne, så man skal være tålmodig. Appen fungerer fint, men der er altså mere at se ved at logge ind med browseren. 

2. Hvis du ikke kan se indhold fra Meebook inde i AULA, skal du først logge ind på Meebook.com og gennemføre registrering dér. Herefter virker det i AULA-widget'en efter genstart af AULA.

3. Ved mange samtidige logins på AULA oplevede bliver hastigheden nedsat ved sideskift mm. 

 

Aula erstatter SkoleIntra

 

Kære forældre, 

Fra kommende skoleår 2019/2020 erstattes SkoleIntra af Aula, der skal være med til at styrke dialogen mellem familier og skole.

Adgang til Aula sker via Aula.dk  

Adgang til Aula sker via hjemmesiden www.aula.dk eller via skolernes nye hjemmesider:

 

 

I skal bruge jeres unilogin som brugernavn i Aula. Har du som forældre glemt dit unilogin, kan du i stedet bruge dit NemID som login. Har du problemer med at logge på Aula, så skal du kontakte dit barns skole via supportmailen ovenfor.

 

Vallensbæk er pilotkommune for Aula 

Frem til efterårsferien skal Vallensbæk være med til at kvalitetssikre Aula som pilotkommune for Aula-projektet. Derfor kan du opleve uregelmæssigheder i brugen af Aula. Vi vil bestræbe os på at kommunikere løbende i forhold til eventuelle fejl i Aula samt håndteringen af dem. 

 

Din digitale kanal til skolen er via beskeder i Aula

I Aulas beskedmodul kan du sende almindelige beskeder til medarbejdere og andre forældre samt ”følsomme beskeder” til medarbejderne, når beskeden indeholder personfølsomt og fortroligt indhold. For at sende og modtage følsomme beskeder vil du blive bedt om at identificere dig med dit NemID. 

 

Skema og kalender samles et sted 

Dit barns skema finder du ved at åbne dit barns kalender i Aula. Kalenderen samler både skema og aktiviteter et sted. I Aula har du også en kalender, hvor forældrerettede aktiviteter oprettes af medarbejderne. Det kan være forældremøder og skole-hjemsamtaler.

 

Vi ses i Aula i den 12. august 2019. 

 

Helene Horsbrugh
Faglig leder
Center for Børn og Unge


 

Dokumenter
Aulabrev_forældre_17_06_19.pdf Shape Created with Sketch.
Aula sendt i Eboks august 19.pdf Shape Created with Sketch.