Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Aktiviteter i SFO.

SFOen har dagligt et bredt udbud af aktiviteter. Vi har indrettet os med Heksekedlen i centrum og faste aktivitetsrum i de omkringliggende lokaler. Derudover er gården åben dagligt og hver dag tilbydes der en form for bevægelse/sport. 

Aktivitetesrummene er alle navngivne udfra den aktivitet der har til huse i lokalet. 

Følgende er faste daglige aktiviteter med fast personale tilknyttet: 

  • Byg&Bo – Konstruktioner af alle slags er omdrejningspunktet i B&B. Her bygges i LEGO, Magformers og andre kreative former for konstruktionslegetøj.  Et andet omdrejningspunkt i B&B er den kreative udfoldelse med genbrug og skrald – her klippes, limes, males og udtænkes fantasifulde og iderige projekter 

  • Krea – SFOens andet rum for kreative udfoldelser. Her er vi ovre i det klassiske kreative SFOværksted, med aktiviteter som smykkefremstilling, knytning, gavefremstilling oma. Det er i Krea strikketanterne holder til i vinterhalvåret. 

  • Oasen – Her har børnene mulighed for at trække sig tilbage til rolige sysler. Vi er meget bevidste om at SFOen kan virker uoverskuelig stor og overvældende for nogle børn, og for disse børn er Oasen tænkt som et helle. 

  • Spil&Kort – her introduceres børnene til spil af alverdens slags, både de elektroniske men også klassiske brætspil mm. Et vigtigt fokus i S&K er dannelse og læring 

  • HyggeHytten – Her er samtalen og højtlæsning i fokus. Legetøjet på denne stue er indkøbt med øje for at styrke sproget fx dukketeater. 

  • Heksekedlen – Det store fællesrum midt i vores SFO. Heksekedlen er centrum for vores måltider; morgenmad og eftermiddagssnacken. I Heksekedlen er et bredt udbud af aktiviteter, man kan optræde for hinanden i sceneområdet, her er plads til store bilbaner på gulvet, ”klokken4 kassen” oma. Personalet i Heksekedlen er opmærksomme på at give plads til spontanitet – og arbejder her med udgangspunkt i børnenes egen kultur. 

  • Bevægelse – I hallen, på græs eller i gården. Her tilbydes bevægelse bredt, både kendt og introduktion til nye sportsgrene, der arbejdes med aldersopdeling. Sidst på dagen er der altid fællesbold fx stikbold.  

  • Gården – her tilbydes alle former for udeleg, en gang ugentlig er der bålmad. 

 

Udover de faste aktiviteter, er der i SFO mini også en del aktiviteter, der popper op hen over året fx årstidskor,temauger,  middelalderuge, ferieaktiviteter, ture ud af huset mm.

 

Der er også vedtaget regler for bytte af Pokemon-kort, som man kan læse om i det vedlagte dokument nedenfor. 

Dokumenter

Pokemon kort - Regler.pdf

Shape Created with Sketch.